Actueel / Fivoor algemeen

De Fivoor congresagenda voor 2018

De verschillende evenementen zijn bekend. In dit bericht een overzicht van alle evenementen.

28ste Forum Alcohol en Drugs Onderzoek (FADO)

Op donderdag 22 november 2018 organiseert FADO in samenwerking met het Landelijk Expertisecentrum Dubbele Diagnose (LEDD) verschillende themasessies. Het programma omvat een ochtend- en middagdeel.

Wervingsevent Den Dolder 25 mei

Wil jij werken met een complexe doelgroep binnen de forensische psychiatrie? Wat kan je verwachten van een baan in de 24-uurs zorg binnen de FPA Utrecht en FPA Wier gevestigd in Den Dolder? Wij organiseren een wervingsevent om kennis te maken met ons werkveld, op 25 mei van 10.00 tot 14.00 uur. Meld je ook aan! Stuur jouw gegevens (inclusief CV) naar sollicitaties@fivoor.nl. Meer informatie? Open de folder van dit wervingsevent.

Open dag 17 maart 2018 vanuit Parnassia Groep

Op zaterdag 17 maart 2018 wordt vanuit Parnassia Groep Den Haag een open dag georganiseerd, ook bij een aantal locaties van Fivoor. Kom met eigen ogen zien hoe boeiend en afwisselend het werk in de ggz is. Kijk hier voor het volledige programma.

Open Dag FPC de Kijvelanden 17 maart 2018

Voor veel mensen is een forensisch psychiatrisch centrum (fpc) of een forensisch psychiatrische kliniek (fpk) een gesloten wereld. Om mensen met eigen ogen te laten zien hoe het eraan toe gaat in instellingen organiseren we, in samenwerking met TBS Nederland, één keer per twee jaar een Open Dag. Zaterdag 17 maart 2018 openen zeven fpc’s en fpk’s hun deuren voor het publiek. Tijdens de Open Dag kunnen ruim 1600 bezoekers een fpc of fpk bezoeken. Inmiddels zijn alle plekken vergeven. Aanmelden voor de Open Dag is dus niet meer mogelijk.

Het is goed om te merken dat er veel belangstelling is voor onze Open Dag en ons werk. In maart 2020 organiseren we opnieuw een Open Dag. De datum van de Open Dag wordt via www.tbsnederland.nl bekend gemaakt. Daar vindt u ook meer informatie over tbs.

Recruitment event 27 januari en 9 februari

Word jij gepakt door de TBS? Wij hebben de ambitie om topzorg te leveren volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten. Onze organisatie is hierdoor dynamisch en inspirerend. De voornaamste doelstellingen zijn resocialisatie en het voorkomen van recidive. Werken bij TBS kliniek de Kijvelanden betekent functioneren in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging.

Spreekt het jou aan om te werken met onze doelgroep en een bijdrage te leveren aaneen veilige samenleving? Op 27 januari en 9 februari tussen 10-14 uur organiseren wij een evenement met onder andere workshops, kennismaking met patiënten en een rondleiding door de kliniek.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan gratis aan door jouw gegevens achter te laten of een mailtje te sturen naar sollicitaties@fivoor.nl met jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Festival Forensische Zorg 23 januari in Utrecht

Het Festival Forensische Zorg bestaat 10 jaar! Het thema 10 jaar in verbinding staat centraal. Iets wat uitstekend past bij Fivoor. Ook dit jaar zijn wij vertegenwoordigd op het festival. Kom je ook? Kijk voor het programma en meer informatie op www.festivalforensischezorg.nl