Actueel / Fivoor algemeen

De Fivoor congresagenda voor 2018

De verschillende evenementen zijn bekend. In dit bericht een overzicht van alle evenementen.

Festival Forensische Zorg 23 januari in Utrecht

Het Festival Forensische Zorg bestaat 10 jaar! Het thema 10 jaar in verbinding staat centraal. Iets wat uitstekend past bij Fivoor. Ook dit jaar zijn wij vertegenwoordigd op het festival. Kom je ook? Kijk voor het programma en meer informatie op www.festivalforensischezorg.nl

Recruitment event 27 januari en 9 februari

Word jij gepakt door de TBS? Wij hebben de ambitie om topzorg te leveren volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten. Onze organisatie is hierdoor dynamisch en inspirerend. De voornaamste doelstellingen zijn resocialisatie en het voorkomen van recidive. Werken bij TBS kliniek de Kijvelanden betekent functioneren in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging.

Spreekt het jou aan om te werken met onze doelgroep en een bijdrage te leveren aaneen veilige samenleving? Op 27 januari en 9 februari tussen 10-14 uur organiseren wij een evenement met onder andere workshops, kennismaking met patiënten en een rondleiding door de kliniek.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan gratis aan door jouw gegevens achter te laten of een mailtje te sturen naar sollicitaties@fivoor.nl met jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Open Dag FPC de Kijvelanden 17 maart 2018

Voor veel mensen is een forensisch psychiatrisch centrum (fpc) of een forensisch psychiatrische kliniek (fpk) een gesloten wereld. Om mensen met eigen ogen te laten zien hoe het eraan toe gaat in instellingen organiseren we, in samenwerking met TBS Nederland, één keer per twee jaar een Open Dag. Zaterdag 17 maart 2018 openen zeven fpc’s en fpk’s hun deuren voor het publiek. Tijdens de Open Dag kunnen ruim 1600 bezoekers een fpc of fpk bezoeken. Inmiddels zijn alle plekken vergeven. Aanmelden voor de Open Dag is dus niet meer mogelijk.

Heeft u zich aangemeld voor de Open Dag in FPC de Kijvelanden? Wij nemen in de week van 5 maart via de mail contact met u op. U wordt dan verder geïnformeerd over het programma en de voorwaarden waaraan u dient te voldoen om toegang tot onze kliniek te verkrijgen. Mocht u de informatie niet ontvangen, kijk dan in uw spambox (ongewenste mail) of de mail daarin terecht is gekomen. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via communicatie@fivoor.nl.

Het is goed om te merken dat er veel belangstelling is voor onze Open Dag en ons werk. In maart 2020 organiseren we opnieuw een Open Dag. De datum van de Open Dag wordt via www.tbsnederland.nl bekend gemaakt. Daar vindt u ook meer informatie over tbs.