triangle
Terugblik NVvP Voorjaarscongres 2024
Nieuws / Fivoor algemeen

Terugblik NVvP Voorjaarscongres 2024

Van 10 tot en met 12 april stond Fivoor op het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. Het thema van dit jaar was ‘Psychiatrie in Perspectief’. Er waren verschillende symposia, workshops, discussiegroepen en vergaderingen. Daarnaast was er een specifieke ruimte waar de expositie plaatsvond.

De stand van Fivoor

De afdelingen Recruitment en Communicatie van Fivoor zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen van het congres. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de stand er zo mooi mogelijk uitzag en dat is gelukt! Zie de fotocollage onder het bericht. We gaven geïnteresseerden meer informatie over Fivoor en over de AIOS stages en we deelden gemberdrankjes en popcorn uit (ontpop jezelf bij Fivoor).

VR-experience

CleVR stond alle dagen op de stand van Fivoor om bezoekers te laten ervaren hoe VR ingezet wordt binnen de forensische psychiatrie. CleVR heeft zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van Evidence-Based Virtual Reality oplossingen voor het effectief behandelen van psychische stoornissen in Nederland. Dit alles met als doel een effectieve gedragsverandering zodat professionals beter voorbereid zijn op lastige situaties op de werkvloer.

Talking dinner

Op woensdag 10 april organiseerden we een informeel Talking Dinner in het centrum van Maastricht. Onder het genot van een hapje en drankje konden we elkaar en ook het werken bij Fivoor beter leren kennen.

Al met al kijken we enthousiast terug op een interessant congres!