triangle
Congresagenda / VU in Amsterdam

Autismecongres 2022

Tijdens dit jaarlijkse NVA-Autismecongres op 9 april 2022 aan de VU in Amsterdam staat het thema Grenzen centraal. Hoe ga je om met grenzen als je autisme hebt of ouder bent van een kind met autisme. Zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als verhalen van ervaringsdeskundigen komen ruimschoots aan bod tijdens deze afsluiting van de Autismeweek.

Thema 'Grenzen'

Heb je autisme of voed je een kind op met autisme? Dan word je enorm geconfronteerd met je eigen grenzen. Of het nu gaat om draagkracht, prikkels, intelligentie, gamen of relaties. Het is een hele klus om grenzen te stellen, te herkennen en te bewaken. Ook kan het een uitdaging zijn om juist je grenzen te verleggen.

Tijdens dit NVA-Autismecongres komen al die aspecten aan bod. Wat is een autistische burn-out en hoe herstel je daarvan? Hoe ga je als ouder van een kind met autisme om met stress? Hoe houd je gamende kinderen onder controle?

Interesse?

Lees meer over dit congres op de website van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Hier vind je het hele programma en kan je je direct aanmelden.