triangle

Disclaimer

Website

Het copyright op de teksten en afbeeldingen op deze site ligt bij de afdeling Communicatie van Fivoor, die de informatie met veel zorg heeft samengesteld.
Dat betekent dat iedere bezoeker deze informatie voor eigen gebruik mag gebruiken en uitprinten. Het openbaar maken of verspreiden hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Fivoor. Mail hiervoor naar: communicatie@fivoor.nl

Fivoor aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site of de sites waarnaar vanuit https://www.fivoor.nl/ wordt gelinkt. Ook kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Blogs en forum

Fivoor is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de blogs en de reacties op het forum. Wel zal Fivoor deze in de gaten houden en behoudt zij het recht om blogs en forumreacties van de site te verwijderen.

Mail

Alle door Fivoor verzonden e-mailberichten zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u niet de beoogde ontvanger bent van een e-mailbericht, verzonden door Fivoor, verzoeken wij u vriendelijk om de verzender hiervan direct op de hoogte te brengen en het bericht van alle locaties in uw computer en netwerk te verwijderen.

Bij verstrekking aan en/of gebruik door derden van de inhoud van deze e-mailberichten kan er sprake zijn van onrechtmatig handelen.

Fivoor is niet in staat om de inhoud van de informatie die via het internet wordt verstuurd te controleren en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Meer informatie over het gebruik van cookies vindt u op de pagina cookieverklaring.