triangle
Congresagenda / Postillion Hotel, Den Haag

Congres Levensloopaanpak | Samen in beweging voor Willem

Save the date! Op 12 december 2023 vindt het Congres Levensloopaanpak 'Samen in beweging voor Willem' plaats in het Postillion Hotel in Den Haag. Ben jij er ook bij?

Samen in beweging voor Willem

Jij zet je elke dag weer in voor de outcasts in onze samenleving: mensen die door psychiatrische problemen, een verslaving of verstandelijke beperking onbegrepen gedrag vertonen met een hoog veiligheidsrisico. Mensen zoals Willem.

Voor hem werken we langdurig samen in de Levensloopaanpak. Met onder anderen zorg- en veiligheidshuizen, gemeenten, reclassering, hulpverlening, Openbaar Ministerie, Dienst Justitiële Inrichtingen en politie.

Samenwerken voor Willem vraagt om authentieke professionals die op basis van gelijkwaardigheid met elkaar samenwerken. Die voor Willem door het vuur gaan, maar hem ook aankunnen en doorzien. Die langere tijd een relatie durven aan te gaan met elkaar als levensloopteam en met Willem.

Samenwerken voor Willem vraagt om een andere beweging.

Daarom nodigen we je graag uit voor het congres over de Levensloopaanpak op 12 december bij Postillion Hotel in Den Haag. Tijdens deze middag delen collega’s uit het hele land hun ervaringen, inzichten en kennis ter inspiratie. Van ervaringen uit de lokale praktijk tot inzichten op landelijk niveau. Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

Voor wie?

Samenwerken voor Willem vraagt om een andere beweging. Om authentieke professionals die op basis van gelijkwaardigheid met elkaar samenwerken. Dit congres is dan ook voor iedereen die zich inzet voor de Levensloopaanpak. Zowel in de dagelijkse praktijk als op beleids- en bestuurlijk niveau. De Levensloopaanpak staat of valt met een stevige netwerksamenwerking en daar is iedereen voor nodig. Op alle niveaus.

Programma

We werken aan een mooi inspirerend programma. Met onder andere:

Martin Sitalsingh, politiechef van de eenheid Noord-Nederland
Kent zowel de politieorganisatie als de geestelijke gezondheidszorg van binnenuit.

Joke van der Meulen, ervaringsdeskundige, oprichter/eigenaar Familieperspectief
Als directe naaste van een cliënt in de Levensloopaanpak ervaart ze regelmatig hoe weerbarstig de werkelijkheid is.

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

13.15-14.00 uur: Inloop en registratie

14.00-15.00 uur: Centraal programma

15.00-17.00 uur: Deelsessies

17.00 uur: Afsluiting en borrel

Medio oktober publiceren we het complete programma met deelsessies op deze website. Heb je relevante kennis of praktische oplossingen die je wilt delen? Of ervaar je dilemma’s die je wilt bespreken? Dien een voorstel in voor een deelsessie en word medeprogrammamaker van dit congres.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie of meld je hier​ direct aan.