triangle
Congresagenda / De Fabrique, Utrecht

Dag van de Forensische Zorg 2024

De Dag van de Forensische Zorg vindt plaats op dinsdag 21 mei 2024. Hier kunnen professionals uit de forensische zorg elkaar ontmoeten in De Fabrique in Utrecht en kennis delen en ervaringen uitwisselen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om je eigen voorstel voor een onderdeel van het programma in te dienen. Deel je ideeën en save the date!

Thema: Ervaren

Het thema van deze lustrumeditie is ERVAREN. Denk daarbij aan hoe we kunnen leren van elkaars ervaringen, de waarde van de inzet van ervaringsdeskundigen maar ook de manieren waarop we ervaringen praktisch maken, bijvoorbeeld met de inzet van technologie. En wat is je ervaring met goede ketensamenwerking? Hoe ervaart de maatschappij ons?

Negatieve, maar ook positieve en opbouwende ervaringen leveren diepgang, kennis en daarmee ook vakmanschap op. Dit vraagt om een open houding, nieuwsgierige blik en de moed om scherp te reflecteren. Na afloop heb je een hoop nieuwe ervaringen opgedaan waar je weer verder mee aan het werk kunt gaan.

Deelthema's

Om het deelsessieprogramma enigszins te kunnen structuren, delen we de sessies in aan de hand van deelthema’s. De deelsessies sluiten aan bij één van deze thema’s.

Programma (tijden onder voorbehoud)

09.15 – 10.30 uur: Inloop, registratie en ervaringsterras
10.30 – 11.15 uur: Plenaire opening
11.30 – 17.15 uur: Deelsessies en ervaringsterras (van 12.30 tot 13.30 uur lunch)
17.30 – 18.00 uur: Plenaire afsluiting
18.00 – 19.00 uur: Feestelijke borrel en ervaringsterras

Interesse?

Heb je interesse in de Dag van de Forensische Zorg? Klik dan hier voor meer informatie. Wil je meer informatie over de kosten of wil je je direct aanmelden? Klik dan hier. Wil je een voorstel indienen? Klik dan hier.