triangle
Congresagenda / Het Museum van de Geest, Haarlem

Festival van de Leefstijl

Na drie succesvolle en compleet uitverkochte edities organiseert het waardenetwerk Verslaving en Gezonde leefstijl, een initiatief van de Nederlandse ggz, in samenwerking met het Museum van de Geest voor de vierde keer het Festival van de Leefstijl op 16 september 2024.

Voor wie?

Het festival is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychiaters.

Wat is er te doen?

Dit jaar staat het thema Gezond Leven van 0 tot 100 jaar centraal. Er worden verschillende workshops georganiseerd over onder andere leven lang preventie, inzet op leefstijl binnen en buiten de zorgpraktijk en riskant middelengebruik. Je doet meer kennis op over de laatste stand van zaken, je hoort meer over goede voorbeelden, maar vooral: krijg je handvatten om er mee aan de slag te gaan. Om de workshops echt interactief te maken en ruimte te bieden voor al jouw vragen, werken we in kleine groepen. Natuurlijk is er ook aandacht voor jouw eigen leefstijl bij het ontspan- en activatieplein en kun je genieten van muziek, kunst en (h)eerlijk eten.

Bekijk hier het volledige programma.

Accreditatie

De accreditatie wordt aangevraagd.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over het programma, de locatie, de sfeerimpressie van vorig jaar en het kopen van tickets.