triangle
Congresagenda / Unieplaza, Culemborg

Fivoor op het NIP Carrière Event 21 September

Op 21 september is Fivoor aanwezig op het Carrière Event van het NIP, een beroepsvereniging voor psychologen. Als afgestudeerde GZ-psycholoog kun je bij verschillende bedrijven aan de slag, maar het vinden van een baan die bij je past lukt niet altijd meteen. Bij dit event kun je kennis maken met potentiële werkgevers en dus ook met Fivoor.

Het NIP

Het NIP is met 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. De vereniging zet zich in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie in het algemeen. De vereniging versterkt professionals in hun professionele beroepsuitoefening en ondersteunt ze graag bij belangrijke stappen in hun loopbaan.

Het NIP Carrière Event

Het NIP zegt te merken dat GZ-psychologen behoefte hebben aan een goede voorlichting over welke banen er allemaal zijn en welke taken erbij komen kijken. Het NIP speelt daar op in door psychologen en werkgevers elkaar te laten ontmoeten tijdens het NIP Carrière Event, op zaterdagmiddag 21 september in Culemborg.

Tijdens het Carrière Event is er de mogelijkheid tot het volgen van verschillende workshops en presenteren opleiders en recruiters hun aanbod tijdens de informatiemarkt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met psychologen uit allerlei werkvelden in gesprek te gaan over wat hun werk als GZ-psycholoog precies inhoudt.

Het NIP Carrière Event