triangle
Congresagenda / FPA Den Haag

Kennismakingsmiddag Verpleegkundigen & Begeleiders GGZ

Wil jij werken met een complexe GGZ doelgroep binnen de forensische psychiatrie? Ben jij begeleider of verpleegkundige die fulltime of parttime beschikbaar is die wij zoeken voor de Forensische Psychiatrische Afdeling in Den Haag? Meld je aan en maak kennis met ons op 12 november van 13.00 tot 15.30 uur!

De patiënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) Den Haag zijn in aanraking gekomen met politie en/of justitie door hun (complexe) psychiatrische problematiek maar ook delict gevaarlijke patiënten zonder strafrechtelijke titel kunnen bij ons terecht. Werken bij de FPA Utrecht betekent dus werken in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Het multidisciplinaire werken staat hoog in het vaandel: de medewerkers op onze afdeling werken graag samen en staan sterk in hun schoenen.

Als sociotherapeut, begeleider of verpleegkundige geef je vorm aan de hooggespecialiseerde zorg die wordt geboden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een uitgebreid multidisciplinair team van professionals. Samen werk je toe naar een vorm van resocialisatie, indien mogelijk. Je ondersteunt de patiënt in het dagelijks functioneren waarbij je het aspect veiligheid nooit uit het oog verliest. Vind jij het leuk om te werken met flexibele werktijden? De dagdienst begint om 07.30 uur en eindigt om 15.30 uur. De avonddienst begint om 14:30 of 15.00 uur en is afgelopen om 23.00 uur. Nachtdiensten beginnen om 22:45 en duren tot 07:45 uur.

Programma

13.00                                   Inloop onder het genot van een kopje koffie of thee
13.30                                   Welkomstwoord en presentatie
13.45                                   Rondleiding en speeddates met onze teammanagers
15.30                                   Afsluiting inclusief goodiebag!

Ga jij de zorg in dit unieke werkveld aan? Mocht er een wederzijdse klik zijn dan plannen we op korte termijn een eerste gesprek in! En uiteraard ga je dan ook een dag meelopen op één van onze afdelingen.

Wat breng je mee?

Als sociotherapeut, begeleider of verpleegkundige heb je minimaal 1 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ, jeugdzorg, of verslavingszorg en affiniteit heb je affiniteit met de SGLVG doelgroep. Daarnaast heb je ook een afgeronde hbo- of mbo niveau 4 opleiding zoals SPW, SPH, Social Work, MBO-V, HBO-V, MWD, MMZ of Psychologie. Je past bij ons als je zelfstandig en betrouwbaar bent maar ook analytisch en een echte doorzetter. Je gaat het gesprek niet uit de weg met jouw patiënten maar zorgt wel voor voldoende afstand. Als je een teamplayer bent met een eigen identiteit dan is dit werk zeker iets voor jou!