triangle
Congresagenda / ReeHorst, Ede

Nursing Experience 2019

Zien we jou dit jaar op de Nursing Experience? Twee bruisende dagen speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 50 sessies, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en smakelijke catering! Hét event van het jaar voor verpleegkundigen. Mis het niet!

Kies uit ruim 50 sessies

Stel je eigen programma samen en kies uit ruim 50 sessies met uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de Nursing Experience spreekt onder meer een selectie van de best beoordeelde sprekers van het afgelopen Nursing Congressen seizoen! Bekijk hier het programma. 

Ontdek de interactieve beursvloer en werk aan je carrière

Bezoek de interactieve beursvloer met vele activiteiten, meer dan 90 stands met de laatste gadgets, carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen! Hier doe je kennis op over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten op het gebied van verpleegkunde.

De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Kom langs voor tips, professionele LinkedIn foto’s, persoonlijkheidstests en meer.

Proef de sfeer van de Nursing Experience
Play

Proef de sfeer van de Nursing Experience

Bekijk hoe het eraan toe gaat op de Nursing Experience.

Kom langs bij Fivoor

Fivoor is ook aanwezig op de Nursing Experience, dus kom vooral langs en stel je vragen. Wie weet is werken in de forensische en hoog intensieve zorg wel iets voor jou!