triangle
Congresagenda / ReeHorst, Ede

Nursing experience 2022: hét verpleegkundig evenement van het jaar!

Op 30 juni en 1 juli vindt de Nursing Experience weer plaats. Dit jaar onder de naam Nursing Experience Summer Edition, in de ReeHorst te Ede. Twee uitmuntende dagen die je niet wilt missen!

Activiteiten

Het is mogelijk om je eigen sessies samen te stellen. Met keuze uit 32 sessies zit er voor ieder wat interessants bij. Bezoek ook de interactieve beursvloer met stands, producten, informatie over carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen.

Er zal een skillslab aanwezig zijn waar je verschillende verpleegkundige vaardigheden kunt oefenen. Zoals, reanimeren, infuusprikken, venapunctie en meer!

Voor wie is dit evenement?

De Nursing Experience is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, docenten, studenten verpleegkunde en overige geïnteresseerden.

Carrière

De Nursing Experience biedt je een educatief dagje uit waar je jezelf extra kunt ontwikkelen en kan werken aan je carrière. Kom langs voor tips, professionele LinkedIn foto’s, persoonlijkheidstests en meer!

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor 4 punten bij het Kwaliteitsregister V&V.

Fivoor is er ook!

Recruiters van Fivoor zullen ook met een stand aanwezig zijn en gaan graag het gesprek met je aan over carrièremogelijkheden bij Fivoor.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie, aanmelden, tarieven en meer op de website van de Nursing Experience.

 

 

Fivoor