triangle
Congresagenda / ReeHorst, Ede

Nursing Experience 2021

Op 2 en 3 december vind De Nursing Experience plaats in de Reehorst in Ede. De Nursing Experience zijn twee unieke dagen speciaal voor verpleegkundigen, met uiteenlopende sessies, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en lekker eten en drinken. Kortom het evenement voor verpleegkundigen en Fivoor is erbij! Benieuwd naar jouw carrieremogelijkheden? Kom langs bij onze stand!

Wat is er allemaal te beleven?

Kies je eigen sessies
Allereerst kan je je eigen sessieprogramma samenstellen door te kiezen uit uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de Nursing Experience spreekt onder meer een selectie van de best beoordeelde sprekers van het afgelopen Nursing congressen seizoen.

Interactieve beursvloer
Bezoek de interactieve beursvloer met stands, activiteiten, producten, informatie over carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen. Hier kan je bijvoorbeeld kennis opdoen over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten op het gebied van verpleegkunde.

Het skillslab
In het skillslab oefen je verpleegkundig- technische vaardigheden in het skillslab zoals reanimeren, infuusprikken, zwachtelen, venapunctie en meer.

Werk aan je carrière
De Nursing Experience biedt de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Kom langs voor tips, professionele LinkedIn foto’s, persoonlijkheidstests en meer. Fivoor is met een stand aanwezig bij de Nursing Experience, dus ga vooral het gesprek aan over jouw carrièremogelijkheden bij Fivoor.

Een educatieve dag uit!
Geniet samen met collega’s van een educatief dagje uit met heerlijk eten en drinken.

Meer informatie & aanmelden