triangle
Congresagenda / MECC Maastricht

NVvP Voorjaarscongres 2024: ‘Psychiatrie in Perspectief’

De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie organiseert van 10 t/m 12 april 2024 het NVvP Voorjaarscongres 2024 met als thema 'Psychiatrie in Perspectief' met onder andere internationale sprekers over de impact van klimaatverandering op de mentale gezondheid, precisie-psychiatrie en de complexe relaties tussen sociaaleconomische status, cognitieve capaciteiten en mentale gezondheid. Ook Fivoor is dit jaar weer aanwezig met een stand!

Psychiatrie in Perspectief

De titel van het Voorjaarscongres 2024 is “Psychiatrie in Perspectief.” Binnen ons vakgebied komen diverse perspectieven samen: patiënten, naasten en zorgprofessionals hebben verschillende opvattingen over wat er speelt en welke stappen er moeten worden genomen. Tevens werken we zowel binnen de psychiatrie als het sociale domein samen met diverse disciplines, elk met hun eigen kijk op de patiënt en zijn aandoening.

Programma

Het is een boeiend en bomvol programma geworden. Met onder andere internationale sprekers over de impact van klimaatverandering op de mentale gezondheid, precisie-psychiatrie en de complexe relaties tussen sociaaleconomische status, cognitieve capaciteiten en mentale gezondheid. Bekijk hier het volledige programma.

Meer informatie en aanmelden

Voor het Voorjaarscongres vragen we accreditatie aan bij de NVvP voor maximaal 18 punten, verdeeld over drie congresdagen. Daarnaast is accreditatie aangevraagd bij het NIP, bij de FGzPt, VVGN en bij het VSR. Klik hier voor meer informatie over accreditatie, inschrijving & registratie, deelnamekosten en de locatie of meld je direct aan.