triangle
Congresagenda / Diergaardesingel 71, Rotterdam

Odyssee V

Fivoor bestaat 1 jaar!

Aventurijn, Palier en de Kijvelanden/het Dok zijn vorig jaar gefuseerd tot een grote instelling voor forensische en hoog-intensieve psychiatrie. Een fusie is een spannend proces, waarbij veel dingen veranderen. Wij van Fivoor Ambulant regio Rotterdam & Dordrecht vergelijken onze fusie met een grote reis als de Odyssee, met veel uitdagingen, zowel voor onze eigen teams (onze bemanning), onze leiding (de kapiteins), als de organisatie (de vloot) en de buitenwereld vol mooie kusten, maar ook klippen onder water. Het afgelopen jaar hebben wij vier themamiddagen gehouden als onderdeel van onze eigen Odyssee. We leerden elkaar als bemanning kennen, we bespraken onze gemeenschappelijke visie op forensisch risico, we leerden wat de meerwaarde is van verdere inhoudelijke specialisatie en we maakten kennis met andere onderdelen van Fivoor. En nu is het tijd om de buitenwereld naar binnen te vragen! En daarom willen we u van harte uitnodigen voor onze open dag: Odyssee V.

Wanneer?

Op dinsdag 21 mei 2019 organiseren de Ambulante Centra Rotterdam en Dordrecht een open dag (Odyssee) voor u als ketenpartner. Het belooft een leuke en interactieve middag te worden om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en een gezellige dag met elkaar te beleven.

Wij kunnen tijdens deze dag ongeveer 100 mensen verwelkomen. Om die reden kunt u maximaal vier mensen uit uw organisatie, team of netwerk aanmelden. Uiteraard bent u vrij om te bepalen wie deelneemt. Het lijkt ons leuk als er een mix is van managers, directeuren en behandelaren.