triangle
Congresagenda / De Mariënhof, Kleine Haag 2, Amersfoort

TOPGGz: Fit for the Future

TOPGGz-afdelingen bieden topklinische ggz rond veertien specialismen aan patiënten met een hoogspecialistische zorgvraag van alle leeftijden. Tegelijkertijd zijn deze afdelingen een inspirerende, versterkende en verbindende factor voor de hele sector. Ontwikkelde kennis en expertise wordt uitgedragen, zodat patiënten in de volle breedte van de ggz hiervan kunnen profiteren en zo een nieuw perspectief op herstel kunnen vinden.

Inhoud

In zes workshops komen de consultatiepraktijk rond verschillende patiëntengroepen (eetstoornissen, aanhoudende lichamelijke klachten, verslaving), consultatie bij patiënten in verschillende levensfasen (jeugd en ouderen) en innovatieve vormen van (123 consultatieapp, consultatie vanuit een netwerk) en handvatten voor consultatie (richtlijn NVvP) aan de orde.

Programma

In het programma van het TOPGGz-symposium wordt ingegaan op de betekenis van TOPGGz en worden voorbeelden van veelbelovende ontwikkelingen en innovaties gepresenteerd. Daarmee is deze middag ook een eerbetoon aan vertrekkend directeur Ellen Mogendorff, die vanaf de start van de stichting in 2007 de drijvende kracht is geweest en TOPGGz ‘fit for the future’ heeft gemaakt. Bekijk het voorlopige programma.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de beroepsverenigingen van de NVvP, FGzPt, NIP (eerstelijnspsychologie) en V&VN.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het congres? Klik dan hier. Wil je je direct aanmelden? Klik dan hier. Aanmelden kan voor het hele symposium of alleen voor de borrel.