triangle
Congresagenda / Flint Theater Amersfoort

TOPGGz jubileumcongres

TOPGGz bestaat in 2022 alweer 15 jaar! Reserveer woensdagmiddag 12 oktober in je agenda voor het jubileumcongres dat plaats vindt in het Flint Theater in Amersfoort. Het thema: 'TOPGGz; netwerk van experts in complexe zorg'.

Programma in 't kort

De rode draad van het jubileumcongres vormt een informatiemarkt die je op verschillende momenten de gelegenheid geeft kennis te maken met de TOPGGz-afdelingen.

De voorzitter van Stichting Topklinische GGz, Werner Brouwer, is tijdens dit congres de dagvoorzitter. Verder spreken kopstukken van belangrijke samenwerkingspartners van TOPGGz, waaronder Ronnie van Diemen (directeur-generaal curatieve zorg, ministerie van VWS), Marjan ter Avest (bestuurder van MIND) en Rieneke de Wit (bestuurder van Centrum voor Consultatie en Expertise) over wat de meerwaarde is van TOPGGz voor patiënten met complexe zorgvragen. Ook presenteren professionals van verschillende TOPGGz-afdelingen hoe zij samen werken aan het verbeteren van de zorg voor patiënten met complexe zorgvragen met aansluitend een paneldiscussie. Als laatste kijkt Ruth Peetoom terug op wat 15 jaar TOPGGz tot nu toe heeft betekend voor de sector en blikt ze vooruit op wat TOPGGz nog te doen staat.  Ter afsluiting een feestelijke borrel om het glas te heffen op 15 jaar TOPGGz.

Interesse?

Ga naar de website van TOPGGz voor meer informatie, het volledige programma of meld je direct aan.