triangle
Congresagenda / MECC Maastricht

Voorjaarscongres 2023: ‘Building connections together!’

De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie organiseert van 29 t/m 31 maart 2023 het Voorjaarscongres met internationale sprekers op het gebied van Forensische psychiatrie, sociale en geestelijke gezondheid, en Neurowetenschap. De titel van het Voorjaarscongres 2023 is: ‘Building connections together!’, want dat is waar het om draait op dit moment. Uiteraard zullen ook de bekende ‘vijf vergezichten’ ons doorheen het congres begeleiden.

Programma

Het programma van het NVvP Voorjaarscongres bestaat doorgaans uit een aantal plenaire sessies met nationale en internationale gastsprekers, aangevuld met een parallelprogramma. Bekijk hier het volledige programma.

Accreditatie

Voor het Voorjaarscongres vragen we accreditatie aan bij de NVvP voor maximaal 18 punten, verdeeld over drie congresdagen: woensdag 6 punten, donderdag 6 punten en vrijdag 6 punten. Daarnaast is accreditatie aangevraagd bij het NIP (Nederlandse Instituut van Psychologen), bij de FGzPt (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten), VVGN (Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde) en bij het VSR (Verpleegkundig Specialisten Register). Lees hier meer over accreditatie.

Interesse?

Klik hier meer praktische informatie over bijvoorbeeld inschrijving & registratie, deelnamekosten en de locatie of meld je direct aan.