triangle
Congresagenda / Prodentfabriek Amersfoort

Voorjaarscongres De Nederlandse ggz: ‘Bewegen voor gezonde zorg’

De Nederlandse ggz organiseert een voorjaarsbijeenkomst met het thema 'Bewegen voor gezonde zorg; samen aan de slag voor transformatie naar een mentaal veerkrachtig Nederland'.

Programma: ochtend

De ochtend start met een plenaire spreker en vervolgens vindt er een onderlinge uitwisseling over de thema’s van de Waardenetwerken (Mentale gezondheid, Volwaardig burgerschap, Gezond opgroeien, Verslaving en gezonde leefstijl, Zorg en veiligheid, Internationaal verbinden) plaats. De Nederlandse ggz zorgt voor inspiratie en het doel is voornamelijk met elkaar in gesprek gaan over waar behoefte aan is op de thema’s voor het vervolg.

Programma: middag

In de middag kies je uit ‘out of the box’ workshops met sprekers en transformaties uit heel andere sectoren, als inspiratie voor de ggz. Hoe zijn zij bezig met de toekomst en wat leren we van hen? Het programma wordt nog verder ingevuld, na aanmelden volgt de informatie over de workshops. Je kunt hiervoor de nieuwskanalen van De Nederlandse ggz in de gaten houden.

Bekijk hier het volledige programma.

Kosten en accreditatie

De kosten bedragen tot en met 17 maart 75 euro en daarna is het 99,95 euro (catering inclusief). De accreditatie wordt aangevraagd.

Aanmelden

Heb je interesse en wil je jezelf aanmelden? Klik dan hier. Bij vragen kun je contact opnemen met communicatie@denederlandseggz.nl.