triangle
Congresagenda / Den Dolder

Wervingsevent Den Dolder

Wil jij juist werken met een complexe doelgroep binnen de forensische psychiatrie? Maar weet jij niet wat je kan verwachten in een baan in de 24-uurs zorg binnen de FPA Utrecht en FPA Wier gevestigd in Den Dolder? Meld je dan aan voor het wervingsevent op 25 mei van 10:00 tot 14:00 uur

Werken bij Fivoor

Fivoor heeft de ambitie om topzorg te leveren volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten. Onze organisatie is hierdoor dynamisch en inspirerend. De voornaamste doelstellingen zijn de patiënt weer terug in de maatschappij te laten keren en om het risico op een herhaling van het delict terug te dringen. Werken bij FPA Utrecht en FPA Wier betekent functioneren in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Spreekt het jou aan om te werken met onze doelgroep en een bijdrage te leveren aan een veilige samenleving?

Wie ben jij?

Jij bent doortastend en niet bang om een gesprek aan te gaan. Je bent goed in staat om contact te leggen maar jij gaat niet over jouw eigen grenzen heen. En verder ben jij zelfstandig, betrouwbaar, analytisch en heb je humor. Daarnaast heb je een afgeronde  MBO 4 of HBO opleiding in een zorgrichting of je bent bereid om een opleiding te volgen. Ook heb jij werkervaring binnen de GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg, RIBW, gevangenissen, beveiligers/ portiers, leger/politie (wijkagent)/marine, LDH, Forensisch, verstandelijk gehandicapten, dak- en thuislozenzorg, ambulance personeel.

Interesse?

Op 25 mei van 10:00 tot 14:00 uur organiseren wij een wervingsevenement in Den Dolder met onder andere workshops, kennismaking met medewerkers en patiënten en een rondleiding over het terrein van FPA Utrecht en Wier.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan gratis aan door jouw CV en gegevens achter te laten of een mailtje te sturen naar sollicitaties@fivoor.nl met jouw CV, naam, telefoonnummer en e-mailadres.