triangle
Congresagenda / Distelvlinder 5, Den Dolder

Wervingsevent FPA Utrecht

Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Kom naar ons wervingsevent op 10 mei!

Maak kennis met de Forensische Psychiatrische Afdeling in Den Dolder. Op 10 mei kun je tijdens een leuke meet&greet en rondleiding onze collega’s ontmoeten. Tijdens deze compleet verzorgde middag/avond krijg jij de kans om te onderzoeken of jij als specialist bij ons en het werkveld past.

Ga jij de zorg in dit unieke werkveld aan? Mocht er een wederzijdse klik zijn dan plannen we op korte termijn een eerste gesprek in! En uiteraard ga je dan ook een dag meelopen op één van onze afdelingen.

Wat breng je mee?

Als specialist in de (forensische) psychiatrie heb je ervaring opgedaan binnen de GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg of met forensische doelgroepen en ben je zelfstandig, betrouwbaar, analytisch en een doorzetter. Jij beschikt over een empathisch vermogen maar kan ook grenzen stellen. Je gaat het gesprek niet uit de weg met jouw patiënten maar zorgt wel voor voldoende afstand. Als je een teamplayer bent met een eigen identiteit dan is dit werk zeker iets voor jou!

Ben jij afgestudeerd in de richting Social Work, MWD, SPH, SPW, verpleegkunde, psychologie, vaktherapie of andere zorg gerelateerde opleiding? En heb je ervaring opgedaan binnen de GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg en/of forensische doelgroepen? Dan is dit werk zeker iets voor jou!

Daarnaast ben je zelfstandig, betrouwbaar, analytisch en een doorzetter. Jij beschikt over een empathisch vermogen maar kan ook grenzen stellen. Je gaat het gesprek niet uit de weg met jouw patiënten maar zorgt wel voor voldoende afstand. Als je een teamplayer bent met een eigen identiteit dan ben jij zeker de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Over Fivoor

De patiënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) Utrecht zijn in aanraking gekomen met politie en/of justitie door hun (complexe) psychiatrische problematiek maar ook delict gevaarlijke patiënten zonder strafrechtelijke titel kunnen bij ons terecht. Werken bij de FPA Utrecht betekent dus werken in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Het multidisciplinaire werken staat hoog in het vaandel: de medewerkers op onze afdeling werken graag samen en staan sterk in hun schoenen.

Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling. Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede band met collega’s en patiënten centraal waarbij er wordt gewerkt binnen een informele sfeer, met korte lijntjes zodat wij maatwerk kunnen leveren voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Praktische informatie

Het wervingsevent is vrijdag 10 mei van 14.00 uur tot 19.15 uur, met onder andere een lunch en een meet & greet om kennis te maken met onze medewerkers en de afdelingen.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan!