triangle
Congresagenda / FPC de Kijvelanden | Poortugaal

Wervingsevent tbs

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in dit event?

Mis deze unieke kans niet! Op 16 mei kun je een kijkje nemen achter de gesloten deuren van de tbs-kliniek. Een compleet verzorgde avond waarbij je alle kans krijgt om te onderzoeken of jij beschikt over het juiste DNA.

Programma

Tijd
Beschrijving
17:00 - 17:45

Inloop

Inloop mét verschillende tapas

17:45 - 18:00

Welkomstwoord

Welkomstwoord Directie tbs

18:00 - 19:30

Rondleiding & workshop

Rondleiding inclusief workshop Psychomotorische Therapie

19:30 - 20:30

Gesprekken

Ronde tafel gesprekken - Heb jij het juiste DNA?

20:30

Afsluiting

Afsluiting inclusief een goed gevulde goodiebag van Fivoor

Mocht er een wederzijdse klik zijn dan plannen we op korte termijn een eerste gesprek in! En uiteraard ga je dan ook een dag meelopen op één van onze afdelingen.

Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Kijvelanden is een organisatie (tbs-kliniek) die zich richt op forensische psychiatrie. Wij behandelen mensen met een psychiatrische stoornis die met justitie in aanraking zijn gekomen. Het doel van de behandeling is het verkleinen van de kans dat een patiënt opnieuw een delict pleegt.

Wat breng je mee?

Ben jij afgestudeerd in de richting Social Work, MWD, SPH, SPW, verpleegkunde, psychologie, vaktherapie of andere zorg gerelateerde opleiding? En heb je ervaring opgedaan binnen de GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg en/of forensische doelgroepen? Dan is dit werk zeker iets voor jou!

Daarnaast ben je zelfstandig, betrouwbaar, analytisch en een doorzetter. Jij beschikt over een empathisch vermogen maar kan ook grenzen stellen. Je gaat het gesprek niet uit de weg met jouw patiënten maar zorgt wel voor voldoende afstand. Als je een teamplayer bent met een eigen identiteit dan ben jij zeker de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Over Fivoor

Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling. Ook behandelen we mensen met een psychiatrische stoornis waarbij een tbs maatregel is opgelegd. Doel van de behandeling is het verkleinen van de kans dat een patiënt (opnieuw) een delict pleegt. Fivoor heeft de ambitie om als krachtige keten topzorg te leveren volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen de beste zorg aan onze patiënten geven. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, interessante opleidingen en passende arbeidsvoorwaarden.

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede band met collega’s en patiënten centraal waarbij er wordt gewerkt binnen een informele sfeer, met korte lijntjes zodat wij maatwerk kunnen leveren voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Meer informatie?

Wil je graag bij ons aan de slag en bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan gratis aan door jouw gegevens achter te laten via button of stuur een mail naar sollicitaties@fivoor.nl met jouw CV. Tot snel!