triangle
Begin jij een nieuw verhaal?
Nieuws / Fivoor algemeen

Begin jij een nieuw verhaal?

Misschien ben je op social media al iets tegengekomen over Fivoor. Wij zijn namelijk hard aan het werk om jou te bereiken, want wij zoeken nieuwe collega's. Wie weet zien wij jou binnenkort!

Begin jij een verhaal?

Op werkenbijfivoor.nl staan alle openstaande vacatures. Naast de vacatures is hier ook alle informatie te vinden over de verschillende functies binnen Fivoor. Ben je op zoek naar een stageplek of een opleiding bij ons? Ook deze biedt Fivoor aan. Meer informatie hierover kun je terugvinden op de pagina Opleiden & Stages. Vanaf september en oktober komen nieuwe stageplekken beschikbaar met een startdatum in februari 2021.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Wil je op de hoogte blijven van al onze vacatures? Maak een jobalert aan op werkenbijfivoor.nl. Dan ontvang je elke vrijdagmiddag via de mail een update van alle nieuwe vacatures die passen bij jouw profiel en wensen.

Fivoor op social media

Daarnaast kun je op YouTube filmpjes vinden waar onze collega’s vertellen over hun mooie werk bij Fivoor. Volg je ons trouwens al op Facebook, LinkedIn en Twitter? Zo blijf je op de hoogte van leuke weetjes en nieuwtjes van Fivoor!

Ben je al enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en hopelijk zien wij jou snel!

Werken bij Fivoor
Play

Werken bij Fivoor

Voor de meeste mensen is dit het einde van het verhaal. Voor jou het begin?