triangle
Nieuws / Fivoor algemeen

Socialrun 2021

Afgelopen weekend heeft de Socialrun plaatsgevonden. Een jaarlijkse non-stop estafetteloop waarin een afstand van 555 km moet worden afgelegd in 48 uur. Twee teams zijn namens Fivoor in beweging gekomen en hebben de run volbracht!

#Meedoeniswinnen

Vanaf 2011 vraagt stichting Socialrun aandacht voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Deze run is dus inmiddels een begrip rondom de GGZ. Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid stimuleert. Niet de competitie maar het belang van meedoen en samenwerking staat tijdens de run dus ook centraal.

Samenwerking en plezier naast elkaar

Via een link heeft iedereen het afgelopen weekend deze toppers live kunnen volgen en via Instagram @teamFivoor hielden de teams ons op de hoogte over hoe de run voor hun was. We zagen vooral een goede samenwerking en veel plezier terug in de updates op social media.

Prachtige opbrengst!

In totaal hebben de teams samen een prachtig bedrag van € 3.035,00 opgehaald voor stichting Socialrun. Een mooi resultaat waar zij trots op kunnen zijn!

Bron foto: Instagram @teamfivoor