triangle
Nieuws / Fivoor algemeen

Werken bij Fivoor: behandeling en beveiliging gaan hand-in-hand

Fivoor heeft een maatschappelijke opdracht: mensen behandelen die voor anderen om hen heen, voor de samenleving of voor zichzelf een gevaar vormen en ernstig grensoverschrijdend of ontwrichtend gedrag vertonen. We behandelen mensen met een psychiatrische stoornis met als doel het maatschappelijk risico op delictgedrag te voorkomen. Zo dragen we bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief voor onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Dat is waarom we er zijn.

Onze medewerkers vertellen graag hun verhaal over Fivoor
Play

Onze medewerkers vertellen graag hun verhaal over Fivoor

Goed opgeleide medewerkers

Fivoor wil ambitieuze maatschappelijke resultaten behalen in het domein van de geestelijke gezondheidszorg. Perspectief bieden op een betekenisvol bestaan voor onze patiënten met als doel een veiligere samenleving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door hooggespecialiseerde, wetenschappelijk bewezen en innovatieve behandelingen wil Fivoor hieraan een optimale bijdrage leveren in samenwerking met andere zorgaanbieders, gemeentes en justitie. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten in een veilige werkomgeving en onder optimale arbeidsomstandigheden. Binnen Fivoor werken verschillende zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen, GZ-psychologen, sociotherapeuten, psychiaters, etc.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, kijk dan op werkenbijfivoor.nl.

Betekenis Fivoor: bladzijde omslaan

De naam Fivoor is nuchter en doelgericht, optimistisch en op de toekomst gericht. In de naam zijn verwijzingen opgenomen naar ‘forensisch’, ‘intensief’ en ‘vooruit’. De visuele identiteit is geïnspireerd op het omslaan van een bladzijde (in je leven) en het starten met een nieuw hoofdstuk.