Welkom bij domein Reclassering!
Terug naar het overzicht

Welkom bij domein Reclassering!

Gelezen
Copy triangle

Als je nieuwsgierig bent naar het werken bij de Reclassering (GGZ Reclassering Fivoor), als je net bij ons domein komt werken en ook als je al even in dienst bent, is het belangrijk dat je de juiste informatie op de juiste momenten tot je beschikking hebt. Door het forensische karakter van ons werk en door de geldende wet- en regelgeving, hebben we binnen Fivoor veel beleidsdocumenten en afspraken. Het zoeken naar deze documenten, het zien van onderlinge samenhang en het plaatsen in de juiste context is niet altijd even eenvoudig.

Informatieportaal werken bij Reclassering

We hebben hiervoor een portaal gemaakt voor het domein Reclassering. Dit portaal is bedoeld om je kennis te laten maken met het domein. Het geeft je een basis voor het werken in een forensische setting. Ook krijg je inzicht in de belangrijkste processen en om een naslagwerk te geven. Op de verschillende pagina’s staan links die je doorverwijzen naar de beleidsdocumenten op het intranet/internet voor als je meer wilt weten over het onderwerp. Het portaal is altijd in ontwikkeling. Het wordt steeds aangevuld met werkinstructies, filmpjes en andere handige en praktische tools om jou optimaal te ondersteunen op en tijdens het werk. Dit noemen we performance support.

Als je nieuw bent krijg je niet alleen toegang tot dit portaal. Je hebt ook een introductie/kennismakingsprogramma op je afdeling/locatie. De eerste periode word je begeleid door een collega en je gaat naar een introductiedag van Fivoor. Deel je indrukken met je collega’s, stel vragen en geef feedback! Als je inwerkperiode afgelopen is, nodigen we je van harte uit om je ervaringen te delen met je leidinggevende. Van jouw nieuwe blik op onze organisatie kunnen we veel leren.

We hopen dat deze website je voldoende ondersteunt bij de uitvoering van je werk. Wil je de informatie uitprinten? Kies Crtl+P op je toetsenbord en selecteer eventueel de pagina’s die je wilt afdrukken. Heb je tips of mis je informatie? Laat het ons vooral weten via een mail naar communicatie@fivoor.nl.

Met vriendelijke groet, het directie GGZ Reclassering Fivoor 

Werken bij Reclassering
Play

Werken bij Reclassering

Fivoor

Inwerken

Dit portaal is voortdurend in ontwikkeling en wordt steeds aangevuld met (geüpdatete) werkinstructies, filmpjes en praktische tools om jou optimaal te ondersteunen tijdens het werk. Deze ondersteuning noemen we performance support.

Als je nieuw bent binnen ons domein, krijg je niet alleen toegang tot dit portaal, maar heb je ook een introductie/kennismakingsprogramma op je afdeling/locatie, word je de eerste periode begeleid door een collega en ga je naar een introductiedag van Fivoor. Deel je indrukken met je collega’s, stel vragen en geef feedback! We nodigen je van harte uit om je ervaringen te delen met je leidinggevende. Van jouw nieuwe blik op onze organisatie kunnen we veel leren.

We hopen dat deze website je voldoende ondersteunt bij de uitvoering van je werk. Heb je tips of mis je iets, laat het ons vooral weten!

Inwerkdocumenten

Ben je in dienst bij Fivoor? Dan kan je op intranet de verschillende inwerkdocumenten vinden. Wanneer je bent ingelogd in de Fivoor werkomgeving, kan je de inwerkdocumenten openen via onderstaande buttons:

Checklist inwerken
Format einde proeftijd
Lijst met afkortingen
Lees- en luistertips