triangle
Congresagenda / Wier | De Kei, Keistraat 9 in Utrecht

Netwerkdag Wier | De Kei

De Kei is al sinds 2002 een begrip in Utrecht. Bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat op onze locatie? Dan is het tijd om elkaar (weer) eens te ontmoeten. Kom kennismaken met onze cliënten en met ons. We vertellen u over onze werkwijze in de kliniek en ambulant. Dit en meer op maandag 3 december van 15.00 - 17.30 uur op de Keistraat 9 in Utrecht. Komt u ook?

De Kei

De Kei bestaat uit een kliniek en een ambulant (ACT) team die behandeling en begeleiding bieden voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, en ernstige problemen op alle levensgebieden.

 

Waar zijn we goed in?

Cliënten zeggen over ons dat de begeleiding dichtbij staat en dat ze de kans hebben gekregen om op een rustige manier te werken aan zichzelf en de toekomst. Dat is ook wat ons doel is. Wij schrikken niet terug voor ongewone oplossingen.

 

Waaruit bestaat de behandeling?

Samen met de cliënt hebben we aandacht voor alle levensgebieden waarop hij of zij is vastgelopen, zoals psychische problemen, werk, vriendschap en familie, financiën, leefstijl en gezondheid, zingeving, vrije tijd. Wij werken met een multidisciplinair team.

 

Komt u ook?

Meld u aan via dekeisecretariaat@fivoor.nl. We begroeten u graag op maandag 3 december!