Wier (Behandelcentrum voor dak- en thuislozen)
Locaties

Wier (Behandelcentrum voor dak- en thuislozen)

Dak- en thuislozen mensen geven wij een veilig, tijdelijk onderdak

Utrecht

Algemene informatie

Contactinformatie

Adres

Keistraat 3
3512 HV Utrecht
Plan route

Aanmelden

Aanmelden

ACT Wier heeft op dit moment 5 tot 6 maanden wachttijd. Onze opnames duren gemiddeld een jaar, maar kunnen ook korter of langer duren; zolang als dat nodig is. Na behandeling kijken we met elkaar wat de meest passende woon- en leefomgeving is. Onze aanmeldcoördinatoren Eefje Smits en Wendela Verwaal helpen graag bij het bepalen van de beste behandelvorm. Zij zijn bereikbaar via:  OpnamecoördinatorenWier@fivoor.nl

Praktische informatie

Downloads

Binnenkort zijn hier downloads te vinden van deze locatie van Wier.

Klachtenregeling

Voor meer informatie omtrent klachten, ga naar de pagina over de klachtenregeling van Fivoor.

Langzaam lerende dak- en thuisloze mensen in Utrecht vinden bij ons behandelcentrum de Kei een veilig, tijdelijk onderdak. Samen met de patiënt pakt het multidisciplinaire team financiële, huisvesting- en psychiatrische problemen aan.

Wier (Behandelcentrum voor dak- en thuislozen de Kei)
Play

Wier (Behandelcentrum voor dak- en thuislozen de Kei)

Bekijk een impressie van locatie Wier de Kei.

Straatbestaan

In het hart van de oude binnenstad van Utrecht op 15 minuten van Utrecht CS, te bereiken per bus (meerdere buslijnen) of te voet, is deze locatie van Fivoor Wier te vinden: een behandelvoorziening met twintig plaatsen voor moeilijk lerende dak- en thuislozen uit de stad Utrecht. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig zodat mensen met een lichte verstandelijke beperking een eerste stap kunnen nemen om hun straatbestaan in te ruilen voor een dak boven het hoofd.

Begeleidingsplan

Bij Wier (behandelcentrum voor dak- en thuislozen De Kei) kunnen zij in eerste instantie bijkomen van het straatleven en er is ruimte voor reflectie op hun bestaan. Behandelaar en patiënt stellen samen een begeleidingsplan op gericht op de toekomst. Ambulante behandeling door Wier (behandelcentrum voor dak- en thuislozen De Kei) behoort ook tot de mogelijkheden.

Bewoner van Wier vertelt