triangle
Congresagenda / FPA Utrecht

Wervingsevent Fivoor

Wij hebben de ambitie om topzorg te leveren volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten. Onze organisatie is hierdoor dynamisch en inspirerend. De voornaamste doelstellingen zijn resocialisatie en het voorkomen van recidive. Werken op de Forensisch Psychiatrische Afdeling betekent functioneren in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Spreekt het jou aan om te werken met onze doelgroep en een bijdrage te leveren aan een veilige samenleving?

Wervingsevent FPA Utrecht

Op donderdag 17 januari 2019 van 12.00 tot 14.45 uur organiseren wij een wervingsevent bij de FPA Utrecht met onder andere een lunch en een meet & greet om kennis te maken met onze medewerkers.

Wat breng je mee?

Jij bent doortastend en niet bang om een gesprek aan te gaan? Ben je in staat om contact te maken zonder over jouw eigen grenzen heen te gaan? Dan is dit werk iets voor jou.

Daarnaast heb je ervaring binnen de GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg of met forensische doelgroepen en ben je zelfstandig, betrouwbaar, analytisch en een doorzetter. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Fivoor

Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling.

De patiënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) Utrecht zijn in aanraking gekomen met politie en/of justitie door hun (complexe) psychiatrische problematiek maar ook delict gevaarlijke patiënten zonder strafrechtelijke titel kunnen bij ons terecht. Werken bij de FPA Utrecht betekent dus werken in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Het multidisciplinaire werken staat hoog in het vaandel: de medewerkers op onze afdeling werken graag samen en staan sterk in hun schoenen.

Interesse?

Wil je graag bij ons aan de slag gaan en graag bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan gratis aan door te klikken op de solliciteer button of een mailtje te sturen naar sollicitaties@fivoor.nl met jouw naam en CV.