triangle
Nieuws / Fivoor algemeen

Hogeschool Rotterdam benoemt Ruud van der Horst tot lector Vakmanschap Forensische Zorg

Ruud van der Horst, wetenschappelijk adviseur bij het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP) is sinds kort benoemd tot lector Vakmanschap Forensische Zorg aan de Hogeschool Rotterdam.

Ruud van der Horst als lector Vakmanschap Forensische Zorg.

De Hogeschool Rotterdam heeft sinds kort een nieuwe lector Vakmanschap Forensische Zorg: Ruud van der Horst. Met zijn jarenlange ervaring binnen de Forensische Zorg gaat hij de forensische zorg op het hbo een nieuwe, stevige impuls geven. Momenteel werkt Ruud als wetenschappelijk adviseur bij het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP).

Nieuwe lectoraat wordt gefinancierd door Fivoor

Het lectoraat is verbonden aan de kenniscentra Zorginnovatie en Talentontwikkeling en gaat de aankomende acht jaar nauw samenwerken met de opleidingen Social Work en Verpleegkunde van Hogeschool Rotterdam. Het lectoraat wordt volledig gefinancierd door Fivoor, omdat wij het belangrijk vinden dat de behoefte aan zorgkennis over de forensische zorg vervuld wordt en belangrijke kennis uit het vak wordt gedeeld met nieuwe professionals. Zo werken we samen aan een beter zorg.

Meer informatie? Lees hier de perspublicatie.