triangle
Nieuws /

Donderdag 12 maart 2020 heeft het Centrum Dubbele Problematiek (CDP) opnieuw het TOPGGz-keurmerk behaald!

Donderdag 12 maart 2020 heeft het Centrum Dubbele Problematiek (CDP) opnieuw het TOPGGz-keurmerk behaald! Het TOPGGz- keurmerk wordt door de stichting TOPGGz toegekend aan afdelingen met een (aantoonbaar) hoogspecialistisch zorgaanbod bij complexe patientenpopulaties.

Het TOPGGz- keurmerk wordt door de stichting TOPGGz toegekend aan afdelingen met een (aantoonbaar) hoogspecialistisch zorgaanbod bij complexe patiëntenpopulaties. Er moet aan strenge eisen worden voldaan, waaronder het doen van wetenschappelijk onderzoek, het ontwikkelen van innovatieve behandelingen en het geven van scholing en het verspreiden van kennis. Het CDP is erg trots op het behalen van de tweede periode TOPGGz, hier hebben we met elkaar heel hard aan gewerkt! Op 24 juni, tijdens het jaarcongres van TOPGGz, wordt het keurmerk overhandigd aan het CDP.

Centrum Dubbele Problematiek

Het CDP is een zelfstandig, specialistisch zorgprogramma en een expertisecentrum voor patiënten met dubbele problematiek, zoals een ernstige psychiatrische stoornis in combinatie met ernstige verslavingsproblematiek. Door persoonlijke betrokkenheid en geïntegreerde aanpak ondersteunt het CDP haar patiënten bij de behandeling en/of terugval preventie van deze complexe problematiek en met eventuele psychosociale problemen.

Wist u dat u bij het CDP naast poliklinische en klinische behandeling bij ernstige dubbele problematiek ook terecht kunt voor diagnostiek en advies? Het CDP biedt naast consultatie en second opinions, uitgebreide (neuro)psychologische- en psychiatrische diagnostiek.

U kunt ons bereiken via e-mailadres: secretariaatcdpdvv@fivoor.nl, of telefoonnummer:088-3579611