triangle
7 maart 2024: Een kijkje achter de gesloten deuren van de klinieken in Den Dolder
Nieuws / Fivoor algemeen

7 maart 2024: Een kijkje achter de gesloten deuren van de klinieken in Den Dolder

Past het bij jou om als begeleider of verpleegkundige met onze psychiatrische patiënten te werken? De forensische en intensieve psychiatrie is niet voor iedereen passend en juist daarom willen we je met eigen ogen laten zien wat deze zorg inhoudt. Mis deze unieke kans niet en vorm je eigen mening! Deze dag kun je een kijkje nemen achter de gesloten deuren van de klinieken van Fivoor in Den Dolder. Een compleet verzorgde middag waarbij je alle kans krijgt om te onderzoeken of jij en Fivoor bij elkaar passen.

Rondleiding in 2 klinieken

Je komt op deze middag meer te weten over de verschillende doelgroepen van patiënten waarmee je te maken kunt krijgen en de specialismen van de verschillende klinieken. In Den Dolder heeft Fivoor meerdere klinieken staan die onderdeel uitmaken van Behandelcentrum Wier waar psychiatrische patiënten met een verstandelijke beperking (IQ 50-85) en gedragsproblematiek behandeld worden. De Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) waar psychiatrische patiënten met een forensische maatregel behandeld worden is gevestigd in het pand ernaast. Je krijgt een rondleiding in 2 klinieken en aansluitend kan je verschillende collega’s zoals begeleiders, verpleegkundigen en teammanagers het hemd van het lijf vragen over hoe zij het werk ervaren. Hierna kan jij beoordelen of het werken in de 24 uurszorg bij Fivoor ook bij jou past!

Het programma

Het programma op donderdag 7 maart:

12.45 – 13.00 uur: Inloop
13.00 – 13.30 uur: Welkom bij Fivoor!
13.45 – 15.45 uur: Rondleiding bij 2 klinieken
15.45 – 16.15 uur: Meet & Greet. Stel al jouw vragen aan onze collega’s.
16.15 – 16.30 uur: Einde van de middag

Als er een wederzijdse klik is dan plannen we op korte termijn een gesprek in! Uiteraard ga je dan ook een dagje meelopen op één van onze afdelingen. Met nieuwsgierigheid, humor en volharding kan je het verschil maken.

Meer informatie en aanmelden

Wil je graag bij dit wervingsevent inclusief rondleiding aanwezig zijn? Meld je dan aan door jouw gegevens achter te laten via de sollicitatieknop op deze pagina. Daarna nemen we contact met je op. Mocht je meer info willen, neem dan contact op met Sylvia van Leeuwen (corporate recruiter) via 06-83053320.