triangle
Tussenrapportage omgevingsmanagement Den Dolder 2020
Nieuws / FPA Utrecht

Tussenrapportage omgevingsmanagement Den Dolder 2020

De tussenrapportage omgevingsmanagement Den Dolder 2020 is beschikbaar. De rapportage is gemaakt door de omgevingsmanager. Het document is opgesteld om alle betrokkenen te informeren over de ontwikkelingen in het afgelopen jaar.

De tussenrapportage is de tweede sinds 2019, het jaar waarin de omgevingsmanager voor Den Dolder door Fivoor werd aangesteld. De rapportage beschrijft hoe de verbinding tussen de instellingen, buurtbewoners en gemeente in het afgelopen jaar verder is versterkt. Dit is met name te danken aan de grote bereidheid in Den Dolder om met elkaar samen te werken en naar elkaar te luisteren, aldus de omgevingsmanager. “De basis is goed, we kennen elkaar en weten elkaar te vinden.”

Rustig beeld

Uit de tussenrapportage blijkt dat het aantal meldingen van overlast uitkomt op 75. Dat is een vergelijkbaar rustig beeld als in 2019, toen er 67 keer melding werd gemaakt. De meeste overlastmeldingen komen binnen bij de buurtcoach van Fivoor. Van een derde van deze meldingen staat vast dat er geen cliënten bij betrokken waren van een instelling in Den Dolder of een andere ggz-instelling.

Meer weten?

Lees meer over de feiten, cijfers, achtergronden, trends en voornemens voor het komend jaar in de tussenrapportage 2020 van Fivoor.

Download hier de Tussenrapportage Omgevingsmanagement Den Dolder 2020