Sms-dienst omwonenden Poortugaal

Sms-dienst omwonenden Poortugaal

Fivoor en Antes hebben een sms-dienst voor direct omwonenden van de psychiatrische klinieken in Poortugaal. Via sms informeren we omwonenden en direct betrokken organisaties over incidenten in de klinieken of op het terrein en of deze mogelijk een negatieve impact hebben op de omgeving.

Er zijn drie soorten sms-berichten

In de sms staat wie de afzender is (Antes/Fivoor), om welke categorie het gaat (1, 2 of 3) en een beknopt omschrijving van het incident. Dit zijn de 3 categorieën:

  • Categorie 1: er is een incident met een mogelijk negatieve impact op de omgeving. Dit melden we zo snel mogelijk, ook buiten kantoortijden. In de sms vermelden we waar u eventuele aanvullende informatie over het incident en de impact die het op de omgeving heeft leest.
  • Categorie 2: er is een incident waarbij hulpdiensten uitrukken (met sirenes en/of de inzet van een helikopter), zonder negatieve impact op de omgeving. Dit melden we zo snel mogelijk, ook buiten kantoortijden, met een beknopte omschrijving van het incident.
  • Categorie 3: we verwachten media-aandacht over een incident dat heeft plaats gevonden. Dit melden we zodra het zich voordoet. Eventueel aanvullende informatie over de media-aandacht, publiceren we op deze pagina. Dit is meestal binnen kantoortijden.

Verstuurde sms-berichten

Dit zijn de laatste 10 sms-berichten die wij verstuurden, met eventuele aanvullende informatie.

7 september 2023 | 01:02 uur

Fivoor cat. 2. Update – Op 6 september om 22.30 uur was er brand uitgebroken in FPK Rotterdam. De brand was om 23.30 uur onder controle. Voor updates verwijzen we u naar www.rijnmondveilig.nl

6 september 2023 | 23.23 uur

Melding categorie 2. Vanavond omstreeks 22.30 uur zijn hulpdiensten naar een van de klinieken van Fivoor gekomen om assistentie te verlenen bij een interne situatie.

03 juni 2023 | 16.25 uur

Categorie 2. Vanmiddag omstreeks 15.30 uur heeft er medische assistentie plaatsgevonden ten aanzien van een van onze patiënten. De situatie is onder controle.

07 mei 2023 | 22.34 uur

Categorie 2, zojuist zijn er hulpdiensten gevraagd medische assistentie te verlenen binnen een van onze klinieken.

15 april 2023 | 02:10 uur

Fivoor cat 2: Zojuist zijn de hulpdiensten gearriveerd voor een brand in een van onze klinieken.

Aanvulling 03:00 uur: De brand is geblust en de situatie is onder controle. De brand vond plaats bij FPC de Kijvelanden.

Aanvulling 08:00 uur: Het ging om een kamerbrand. De betrokken patiënt is aangehouden en ter controle onderzocht in het ziekenhuis. Niemand is gewond geraakt. Er is wel (water)schade. Dit wordt nu opgeruimd.

14 maart 2023 | 09:08 uur

Fivoor melding cat. 2: Afgelopen nacht zijn hulpdiensten bij FPC de Kijvelanden gearriveerd om assistentie te verlenen bij een situatie binnen de kliniek.

3 maart 2023 | 23:10 uur

Fivoor : melding categorie 2: Op een van onze klinieken van Fivoor is met spoed een ambulance gevraagd.

6 februari 2023 | 19:08 uur

Fivoor-Antes: melding categorie 2. Rond 19.00 uur zijn hulpdiensten gearriveerd om medische ondersteuning te verlenen in een van onze klinieken.

16 december 2022 | 12.45 uur

Fivoor melding cat. 2: hulpdiensten zijn bij FPC de Kijvelanden gearriveerd om assistentie te verlenen bij een situatie binnen de kliniek.

FPC de Kijvelanden
Geen extra toezicht meer op FPC de Kijvelanden

Geen extra toezicht meer op FPC de Kijvelanden

Nieuwsbericht lezen
FPC de Kijvelanden
24 extra behandelplekken in tbs-kliniek de Kijvelanden

24 extra behandelplekken in tbs-kliniek de Kijvelanden

Nieuwsbericht lezen

Contact

Wilt u een reactie geven of feedback geven op de sms-dienst? Neem gerust contact met ons op via communicatie@fivoor.nl.