triangle
Kennismaken met Wier in Bilthoven
Nieuws / Wier Kliniek Gesloten

Kennismaken met Wier in Bilthoven

Half januari opent Behandelcentrum Wier in het voormalig klooster op bedrijvenpark Berg en Bosch in Bilthoven. Wij zijn een nieuw gezicht in Bilthoven. Wij willen graag een goede buur zijn van de organisaties, inwoners en andere betrokkenen. Daarom organiseren wij vanavond een kennismakingsbijeenkomst.

Het liefst verwelkomen wij u natuurlijk op onze prachtige nieuwe locatie. Met de huidige coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk. Daarom organiseerden wij op dinsdag 11 januari een kennismakingsbijeenkomst. Op dinsdag 25 januari om 20.00 uur houden wij nogmaals een kennismakingsbijeenkomst. U meldt zich hiervoor aan via dit formulier.

Over Wier

Bij Wier behandelen wij mensen met een lichte verstandelijke beperking die intensieve zorg nodig hebben. Zij hebben daarnaast psychiatrische stoornissen en/of gedragsproblemen. Behandelcentrum Wier is onderdeel van Fivoor.

Contact met de kliniek

De kliniek is nieuw in Bilthoven, wellicht blijven er ook na de kennismaking vragen over voor de kliniek. Daarvoor kunt u contact opnemen met teammanagers Petra Brune en Christa Schlundt Bodien via 088 – 178 5100 of via communicatie@fivoor.nl.

Lees hier meer over de open kliniek van Bilthoven