triangle
Nieuw telefoonnummer Ambulant Centrum Utrecht
Nieuws / Ambulant Centrum Utrecht – Volwassenen

Nieuw telefoonnummer Ambulant Centrum Utrecht

Het Ambulant Centrum Utrecht heeft een nieuw algemeen telefoonnummer. Wij zijn vanaf nu bereikbaar via onderstaande gegevens.

Fivoor Ambulant Centrum Utrecht
Mimosastraat 2-4
3551 DC Utrecht
ambulant.utrecht@fivoor.nl
088 – 028 2300

Waar zijn we goed in?

Wij zijn er voor volwassenen die vanwege hun gedrag in aanraking zijn geweest met justitie. Ook als er kans is dat ze in aanraking komen met justitie kunnen ze bij ons terecht. Daarnaast helpen wij diegene die vanwege multi problematiek vastlopen in het leven. Hierbij willen wij voorkomen dat iemand opnieuw de fout in gaat. We willen de klachten verminderen en leggen de focus op stabiliteit en herstel.

De behandeling is vooral individueel gericht, omdat er grote verschillen zijn tussen de patiënten. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van gedragsproblemen. Iedereen met deze problemen kan bij ons terecht. Leeftijd, IQ of eventuele strafrechtelijke maatregel maakt hierbij niet uit. Onze teams bieden outreachende (we komen naar de patiënt toe) en poliklinische zorg bij ons op onze locatie in Utrecht. Daarnaast bieden we consulten. Ook als de patiënt daar zelf niet om vraagt. Op de locatiepagina van het Ambulant Centrum Utrecht staat meer informatie over ons behandelaanbod.

Jeugdteams

De jeugdteams van Fivoor bieden speciale en forensische zorg aan kinderen en jongeren tussen 4 jaar tot 24 jaar. De zorg die we geven is behandeling op maat. De behandeling kan poliklinisch zijn. Dan komt de jongere bij ons langs. Wanneer het niet lukt om bij ons langs te komen, komen we bij de jongere thuis op bezoek. Meer weten over onze behandelingen voor jeugd? Bekijk dan de speciale jeugd-pagina.

Heb je vragen?

Bel ons op ons nieuwe telefoonnummer 088 – 028 2300 of stel ze via een e-mail naar ambulant.utrecht@fivoor.nl.