triangle
Nieuws / Ambulant Centrum Gouda

Verhuizing Ambulant, Materieel Juridische Dienstverlening en Reclassering in Gouda

Wij streven continu verbetering na, wat inhoudt dat we altijd in beweging zijn. Continu verbeteren van onze patiëntenzorg, onze bedrijfsvoering en onze locaties. Na een aantal jaar zorgverlening vanaf onze locatie aan de Boelekade in Gouda, zijn wij vanaf 17 april 2023 gevestigd aan de Antwerpseweg 3 in Gouda.

Wat gaat er veranderen?

Behalve de locatie verandert er niks voor jou als cliënt. Je kunt nog steeds rekenen op dezelfde ondersteuning en zorg die je gewend bent. Heb je vragen over de (bereikbaarheid) van de nieuwe locatie? Neem gerust contact op met de afdeling waar je een afspraak mee hebt.

Het nieuwe adres
Antwerpseweg 3
2803 PB Gouda

Op deze nieuwe locatie zijn gevestigd:

Ambulant Centrum Gouda

Ambulant Centrum Gouda biedt hulp aan cliënten met complexe problematiek die met politie en justitie in aanraking (dreigen te) komen. Hierbij richten wij ons op het voorkomen van recidive, afnemen van klachten en werken wij toe naar stabiliteit en herstel.

Contactgegevens:
088-0282270
ambulant.gouda@fivoor.nl

GGZ Reclassering Fivoor

De kans op recidive beperken, dat is waar GGZ Reclassering Fivoor zich voor inzet. Diegene die in aanraking met justitie zijn gekomen of dreigen te komen en psychische problemen hebben, kunnen bij GGZ Reclassering Fivoor terecht. Zowel voor psychiatrische als verslavingsproblemen.

Contactgegevens
088-0282270
ggzreclassering.leiden@fivoor.nl

Materieel Juridische Dienstverlening

De Materieel Juridische Dienstverlening (MJD) biedt advies en begeleiding bij problemen op financieel gebied. Bijvoorbeeld als iemand is vastgelopen in een doolhof van instanties. Of iemand die schulden heeft en geen overzicht meer heeft. Door samen te werken probeert de MJD rust en stabiliteit bij financiële zorgen te creëren.

Contactgegevens
088-3579900
mjd@fivoor.nl