triangle
Gezond & vitaal werken

Gezond & vitaal werken

Fivoor streeft naar een vitale organisatie, waarbij de medewerker en leidinggevende de spil zijn in het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Fivoor richt zich nadrukkelijk op een preventiegerichte aanpak waarbij het voorkomen van arbeidsongeschiktheid en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid voorop staan. Investeren in gezondheid loont: het verhoogt het werkplezier en verlaagt het ziekteverzuim!
Gezondheid en Verzuim Gelezen

Gezondheid en Verzuim

Wat kan je doen als je ziek bent? Welke ondersteuning biedt Fivoor? En wie is bijvoorbeeld de bedrijfsarts of de vertrouwenspersoon? Lees alles hierover in het onderdeel Gezondheid & Verzuim.

Arbo Gelezen

Arbo

Bij Fivoor werken we aan de gezondheid en veiligheid van onze cliënten. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk om de juiste voorwaarden te scheppen voor onze eigen gezondheid en veiligheid.

Vitaliteit Gelezen

Vitaliteit

Werken bij Fivoor is topsport en daarom is het belangrijk dat onze collega's in topvorm zijn. Als organisatie vinden we het belangrijk dat je als medewerker goed in je vel zit en vitaal bent.

Loopbaanontwikkeling Gelezen

Loopbaanontwikkeling

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend om actief met je loopbaan bezig te zijn en zelf je carrière uit te stippelen. Vroeger was loopbaanadvies iets voor mensen die er zelf niet meer uitkwamen of hulp nodig hadden. Fivoor is een lerende organisatie, waarbinnen de ontwikkeling van het talent van de medewerkers centraal staat.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden Gelezen

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) is een regeling die je als werknemer de mogelijkheid biedt om zelf je arbeidsvoorwaarden te regelen. Dit gebeurt door tijd- en/of geldbronnen tegen elkaar uit te ruilen, waarbij je gebruik kan maken van fiscale voordelen.

Financieel Fit Gelezen

Financieel Fit

Een financieel fitte medewerker is ook vaker een stressvrije, goed functionerende medewerker die lekker in zijn of haar vel zit. Daarom biedt Fivoor ook ondersteuning aan op financieel gebied.