Loopbaanontwikkeling
Terug naar het overzicht

Loopbaanontwikkeling

Gelezen
Copy triangle

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend om actief met je loopbaan bezig te zijn en zelf je carrière uit te stippelen. Vroeger was loopbaanadvies iets voor mensen die er zelf niet meer uitkwamen of hulp nodig hadden.

Fivoor is een lerende organisatie, waarbinnen de ontwikkeling van het talent van de medewerkers centraal staat.  Door te leren, te ontwikkelen en te reflecteren op eigen handelen blijven medewerkers bekwaam voor het werken binnen de forensische psychiatrie. Kijk voor meer informatie over opleiden bij Fivoor op de intranetpagina van Opleiden.

Sterk in je werk

‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ biedt jou steun bij het zetten van de volgende stappen in je werk. Klik hier om je aan te melden en krijg gratis en vrijblijvend loopbaanadvies.

Vacatures bij Fivoor

Ben je benieuwd welke vacatures er bij Fivoor zijn? Ga dan naar de Werken bij Fivoor-website.

Volg een (gratis) online training van Good Habitz

Wil je meer weten en leren? Op het online leerplatform van Fivoor staan veel interessante en leuke trainingen over gezondheid en vitaliteit. We hebben de leukste hieronder voor je op een rij gezet. Inloggen in het leerplatform kan mat je Fivoor e-mailadres.

Log eerst in op het leerplatform en klik dan op een van onderstaande links om de training te starten.

Een greep uit het aanbod van trainingen:
Vitaliteit, Stress is fijn, Tel tot 10!, Doen waar je blij van wordt, Goede voornemens, Lekker in je vel, Mindfulness, Nog meer werkplezier, Regisseer je eigen loopbaan, Test jezelf nog beter, Timemanagement, Trekhaak gezocht (maak je dromen waar), Grip op je leven en Rust in je hoofd.