triangle
Congresagenda / Behandelcentrum Wier, Den Dolder

Kennismakingsmiddag Wier

Maak kennis met Behandelcentrum Wier

Datum: donderdag 12 september

Maak kennis met onze locatie Behandelcentrum Wier in Den Dolder en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega!

Behandelcentrum Wier behandelt patiënten met een licht verstandelijke beperking (IQ tussen de 50 en 85) gecombineerd met een psychiatrische of gedragsproblematiek. Het bestaat uit een viertal locaties waaronder een open kliniek, gesloten kliniek, Wier de Kei (behandelcentrum dak- en thuislozen) en Wier + (behandelcentrum voor forensische SGLVG patiënten).

Als sociotherapeut, begeleider of verpleegkundige geef je vorm aan de hooggespecialiseerde zorg die wordt geboden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een zeer uitgebreid multidisciplinair team van professionals. Samen werk je toe naar een vorm van resocialisatie, indien mogelijk. Je ondersteunt de patiënt in het dagelijks functioneren waarbij je het aspect veiligheid nooit uit het oog verliest.

Wil je meer weten over Behandelcentrum Wier? Bekijk hieronder het filmpje of lees de blog ‘Het werken in de 24-uurs zorg bij Wier 

Maak alvast kennis met onze collega Nicky van Wier!
Play

Maak alvast kennis met onze collega Nicky van Wier!

Programma

13.00 – Inloop onder het genot van een kopje koffie of thee
13.30 – Welkomstwoord en presentatie
13.45 – Rondleiding, vaktherapiesessie en speeddates met onze teammanagers
15.15 – Napraten met een hapje en een drankje

Natuurlijk krijg je van ons een goed gevulde goodiebag mee naar huis met voldoende informatie om alles nog eens na te lezen. Mocht er een wederzijdse klik zijn dan plannen we op korte termijn een eerste gesprek en/of meeloopdag in!

Wat neem je mee?

Als sociotherapeut, begeleider of verpleegkundige heb je ervaring opgedaan binnen de GGZ, jeugdzorg, of verslavingszorg en affiniteit met de SGLVG doelgroep. Daarnaast heb je ook een afgeronde hbo- of mbo-opleiding zoals SPW, SPH, Social Work, MBO-V,HBO-V, MWD, MMZ of Psychologie. Je past bij ons als je zelfstandig en betrouwbaar bent maar ook analytisch en een echte doorzetter. Je gaat het gesprek niet uit de weg met jouw patiënten maar zorgt wel voor voldoende afstand. Als je een teamplayer bent met een eigen identiteit dan is dit werk zeker iets voor jou!