triangle
Werken bij de MJD

Werken bij de MJD

Het domein Materieel Juridische Dienstverlening
Welkom bij domein MJD! Gelezen

Welkom bij domein MJD!

Als je net bij domein MJD komt werken, maar ook als je al even in dienst bent, is het belangrijk dat je de juiste informatie op de juiste momenten tot je beschikking hebt. Met dit portaal heb je deze informatie altijd en overal bij de hand.

Positionering binnen Fivoor Gelezen

Positionering binnen Fivoor

Het domein MJD is één van de zes domeinen binnen Fivoor. MJD staat voor Materieel Juridische Dienstverlening.

Wat doen we? Gelezen

Wat doen we?

Het domein MJD biedt advies en begeleiding aan cliënten met financiële zorgen. Door deze problemen weg te nemen krijgt de patiënt ruimte om succesvol deel te nemen aan zijn behandeling.

Wat zijn onze ambities? Gelezen

Wat zijn onze ambities?

Het domein MJD maakt elk jaar een jaarplan. Dit stellen we op aan de hand van het strategisch beleidsplan Fivoor, kaders die we mee krijgen van financiers en de Raad van Bestuur, ontwikkelingen in het veld, gesprekken met teams en onze ambities.

Leren en ontwikkelen Gelezen

Leren en ontwikkelen

Als je bij ons komt werken zijn er bepaalde werkzaamheden die je gelijk kan uitvoeren. Voor sommige interventies en handelingen heb je extra scholing nodig en er is scholing verplicht gesteld vanuit wet- en regelgeving, Fivoor en/of inspecties.

Veilig werken Gelezen

Veilig werken

Veiligheid voor medewerkers, cliënten en bezoekers is een voorwaarde om goede zorg te kunnen verlenen. We hechten er dan ook veel waarde aan dat het binnen MJD voor iedereen veilig is.

Hoe worden we ondersteund? Gelezen

Hoe worden we ondersteund?

Om te werken aan onze ambities en ons te kunnen focussen op de kerntaken (het bieden van de juiste zorg aan patiënten), wordt de MJD ondersteunt door verschillende afdelingen.