Welkom bij domein MJD!
Terug naar het overzicht

Welkom bij domein MJD!

Gelezen
Copy triangle

Als je nieuwsgiering bent naar het werken in de forensische zorg, als je net bij ons domein komt werken en ook als je al even in dienst bent, is het belangrijk dat je de juiste informatie op de juiste momenten tot je beschikking hebt. Enerzijds door het forensische en hoog intensieve karakter van ons werk en anderzijds vanwege de geldende wet- en regelgeving hebben we binnen Fivoor veel beleidsdocumenten, afspraken, ideeën, etc. beschikbaar. Het zoeken naar deze documenten, het zien van onderlinge samenhang en het plaatsen in de juiste context is niet altijd even eenvoudig.

Informatieportaal werken bij MJD

We hebben hiervoor een informatieportaal gemaakt over het domein MJD. Dit portaal is bedoeld om je te laten kennismaken met het domein en je een basis te geven voor het werken in een forensische setting. In de forensische zorg staat het beveiligen van de maatschappij voorop. Daarnaast ook het begeleiden van cliënten met als doel dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij.

Het portaal is ook bedoeld als naslagwerk en om je inzicht te geven in de belangrijkste (werk)processen. Op de verschillende pagina’s staan hyperlinks die je doorverwijzen naar de beleidsdocumenten op intranet voor als je meer wil weten over het onderwerp. Deze informatie is in te zien wanneer je bij ons in dienst bent. Daarnaast verwijst dit portaal je ook naar nuttige informatie op andere websites.

Inwerken
Dit portaal is voortdurend in ontwikkeling en wordt steeds aangevuld met (geüpdatete) werkinstructies, filmpjes en andere handige, praktische tools om jou optimaal te ondersteunen op en tijdens het werk. Als je nieuw bent, krijg je niet alleen toegang tot dit portaal, maar heb je ook een introductie/kennismakingsprogramma op je afdeling/ locatie, word je de eerste periode begeleid door een collega en ga je naar een introductiedag van Fivoor. Deel je indrukken met je collega’s, stel vragen en geef feedback! We nodigen je van harte uit om je ervaringen te delen met je leidinggevende en de werkondersteuner. Van jouw nieuwe blik op onze organisatie kunnen we veel leren.

We hopen dat deze website je voldoende ondersteunt bij de uitvoering van je werk. Heb je tips of mis je dingen laat het ons vooral weten.