Welkom bij Wier
Terug naar het overzicht

Welkom bij Wier

Gelezen
Copy triangle

Als je nieuwsgierig bent naar het werken met de SGLVG doelgroep, als je net bij Wier bent komen werken, of als je al even in dienst bent, is het belangrijk dat je altijd de juiste informatie op de juiste momenten tot je beschikking hebt. Vanwege het ingewikkelde karakter van ons werk en alle wet- en regelgeving hebben we binnen Fivoor veel beleidsdocumenten, afspraken, ideeën, etc. beschikbaar. Het zoeken naar deze documenten, het zien van onderlinge samenhang en het plaatsen in de juiste context is niet altijd even eenvoudig.

Informatieportaal werken bij Wier

Om het zoeken te vergemakkelijken hebben we voor het domein Wier een online portaal gemaakt. Dit portaal is bedoeld om je te laten kennismaken met Wier, je de basisinformatie te geven voor het werken met de SGLVG-doelgroep, inzicht te krijgen in de belangrijkste processen en een naslagwerk voor ons belangrijkste beleid te geven. In de verschillende pagina’s staan hyperlinks die je verder doorverwijzen naar de beleidsdocumenten op het intra-/internet voor als je meer wilt weten over het onderwerp. Het portaal is altijd in ontwikkeling en wordt steeds aangevuld met werkinstructies, filmpjes en andere handige, maar voor al ook praktische, tools om jou optimaal te ondersteunen op, en tijdens het werk.

Inwerken

Als je nieuw bent krijg je niet alleen toegang tot dit portaal, maar heb je een inwerkprogramma op je afdeling/locatie, wordt je de eerste periode begeleid door een collega en ga je naar een introductiedag van Fivoor. Deel je indrukken met je collega’s, stel vragen en geef feedback! We nodigen je van harte uit om je ervaringen te delen met je leidinggevende bijvoorbeeld in je proeftijdgesprek of tussendoor. Van jouw nieuwe blik op onze organisatie kunnen we namelijk veel leren.

We hopen dat deze website je voldoende ondersteunt bij de uitvoering van je werk. Heb je tips of mis je dingen, laat het ons dan vooral weten.

Wier (Behandelcentrum SGLVG)
Play

Wier (Behandelcentrum SGLVG)

Bekijk het verhaal van de medewerkers van Wier in Den Dolder.

Inwerkdocumenten

Ben je in dienst bij Fivoor? Dan kan je op intranet de verschillende inwerkdocumenten vinden. Wanneer je bent ingelogd in de Fivoor werkomgeving, kan je de inwerkdocumenten ook openen via onderstaande buttons:

Checklist inwerken
Format einde proeftijd
Lijst met afkortingen