Vertrouwenspersonen
Terug naar het overzicht

Vertrouwenspersonen

Gelezen
Copy triangle

Heeft er zich iets vervelends voorgedaan op je werk en kan je dit niet bespreken, of durf je niet? Lukt het niet om het gesprek aan te gaan, ook niet met een leidinggevende erbij? Onze vertrouwenspersonen denken vanuit een neutrale rol met je mee. Ze bekijken de situatie vanaf de zijlijn en geven advies en steun bij het vinden van een oplossing.

Wat doet de vertrouwenspersoon voor mij?

Onze vertrouwenspersonen kennen Fivoor van binnenuit. Ze begrijpen de situatie op de werkvloer en zijn getraind om zich in te leven in jouw perspectief. Je kunt alles met ze bespreken, zonder bang te zijn voor de gevolgen. Onze vertrouwenspersonen staan voor je klaar, discreet en met jouw belang voorop.

Is mijn verhaal veilig?

De vertrouwenspersonen bij Fivoor zijn, zo zegt het woord al, te vertrouwen. Ze werken bij Fivoor maar zijn niet verbonden aan de afdeling HR of aan de Raad van het Bestuur. Ze zijn er puur om jou te helpen om je weer op je gemak te voelen in je werk. Ze hebben een geheimhoudingsplicht, en als jij dat wilt blijf je anoniem. De vertrouwenspersoon bemiddelt zelf niet in conflicten, maar adviseert en denkt mee. De vertrouwenspersoon garandeert anonimiteit en onderneemt geen stappen zonder jouw toestemming.

Hart voor iedereen

Hoe kan ik deze collega's bereiken?

Er werken momenteel drie collega’s bij ons die naast hun reguliere functie ook de rol van vertrouwenspersoon op zich hebben genomen. Zij werken verspreid over de regio’s Rotterdam en Den Haag. Zo is er altijd een vertrouwenspersoon voor jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook telefonisch een afspraak maken als je dit liever hebt. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Daar zijn onze vertrouwenspersonen voor. En ben je bij hen niet aan het juiste adres, geen probleem. Ze helpen je graag verder door discreet de juiste hulp voor je te vinden. Je kunt de vertrouwenspersonen terugvinden op het intranet > Diensten > HR.

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Voor de formele teksten van de regelingen wordt verwezen naar de regelingen zelf. Deze kun je hieronder downloaden.

Download de volledige regeling vertrouwenspersonen in PDF