Lid worden van de OR?
Terug naar het overzicht

Lid worden van de OR?

Gelezen
Copy triangle

De ondernemingsraad (OR) Fivoor is op zoek naar een enthousiaste collega uit het domein Ambulant, die een rol willen spelen in de medezeggenschap en de medewerkersparticipatie!

Herken jij je in onderstaande punten en lijkt het jou leuk om te solliciteren naar deze plek binnen de OR?

  • Wil jij je inzetten voor Fivoor en alle medewerkers binnen het domein ambulant?
  • Ben jij geïnteresseerd in verbreding van je werkzaamheden binnen Fivoor?
  • Kijk jij graag eens in de keuken van de beleidsmakers?
  • Wil je opkomen voor de belangen van je collega’s?

Wat doe je als lid van de OR?

Als lid van de OR neem je onder andere deel aan het overleg met de Raad van Bestuur over zaken die betrekking hebben op geheel Fivoor. Je hebt rechten (en plichten) op basis van de Wet op de Ondernemingsraden, de CAO, de Arbeidsomstandighedenwet en de ondernemingsovereenkomst. Samen met 10 OR-leden uit de verschillende domeinen en diensten van Fivoor geef je mede richting aan de invulling van allerlei regelingen voor en de inrichting van Fivoor.

Je krijgt een kijkje in de keuken van de beleidsmakers en beleidsbepalers en kan je je mening vormen over een veelheid van onderwerpen. Daarnaast vertegenwoordig je het domein.

Wil je lid van de OR worden, dan geldt er – naast enthousiasme – maar één eis: je moet  meer dan drie maanden in dienst zijn van Fivoor. Als er meer belangstellenden zijn dan plekken, volgen tussentijdse verkiezingen.

Heb je interesse?

Denk jij dat deze plek in de OR echt iets voor jou is? Stuur dan een bericht naar ondernemingsraad@fivoor.nl.