Welkom bij domein Ambulant!
Terug naar het overzicht

Welkom bij domein Ambulant!

Gelezen
Copy triangle

Als je net bij domein Ambulant komt werken, maar ook als je al even in dienst bent, is het belangrijk dat je de juiste informatie op de juiste momenten tot je beschikking hebt. Enerzijds door het forensische en hoog intensieve karakter van ons werk en anderzijds vanwege de geldende wet en regelgeving, hebben we binnen Fivoor veel beleidsdocumenten, afspraken, ideeën, etc. beschikbaar. Het zoeken naar deze documenten, het zien van onderlinge samenhang en het plaatsen in de juiste context is niet altijd even eenvoudig.

Informatieportaal werken bij Ambulant

We hebben hiervoor een portaal gemaakt voor het domein Ambulant. Dit portaal is bedoeld om je kennis te laten maken met het domein. Het geeft je een basis voor het werken in een forensisch ambulante setting. Ook krijg je inzicht in de belangrijkste processen en het informatieportaal is bedoeld om een naslagwerk te geven. Op de verschillende pagina’s staan links die je doorverwijzen naar de beleidsdocumenten op het intranet/internet voor als je meer wilt weten over het onderwerp. Het portaal is altijd in ontwikkeling. Het wordt steeds aangevuld met werkinstructies, filmpjes en andere handige en praktische tools om jou optimaal te ondersteunen bij het werk. Dit noemen we performance support.

Als je nieuw bent, krijg je niet alleen toegang tot dit portaal, maar je hebt ook een introductie/kennismakingsprogramma op je afdeling/locatie. De eerste periode word je begeleid door een collega en je gaat naar een introductiedag van Fivoor. Deel je indrukken met je collega’s, stel vragen en geef feedback! Als je inwerkperiode afgelopen is, nodigen we je van harte uit om je ervaringen te delen met je leidinggevende. Van jouw nieuwe blik op onze organisatie kunnen we veel leren.

We hopen dat deze website je voldoende ondersteunt bij de uitvoering van je werk. Wil je de informatie uitprinten? Kies Crtl+P op je toetsenbord en selecteer eventueel de pagina’s die je wilt afdrukken. Heb je tips of mis je informatie? Laat het ons vooral weten via een mail naar communicatie@fivoor.nl.

Met vriendelijke groet, het directie- en managementteam Ambulant

Ambulant Centrum Rotterdam | Fivoor
Play

Ambulant Centrum Rotterdam | Fivoor

Bekijk hier hoe het op Ambulant Centrum Rotterdam in zijn werk gaat.

Inwerkdocumenten

Ben je in dienst bij Fivoor? Dan kan je op het Fivoor intranet de verschillende inwerkdocumenten terugvinden. Wanneer je bent ingelogd in de Fivoor werkomgeving, kan je de inwerkdocumenten openen via onderstaande buttons:

Checklist inwerken
Format einde proeftijd
Lijst met afkortingen
Lees- en luistertips