triangle
Publicaties Gepubliceerd / Perspublicaties

Fivoor, specialist in forensische en hoog intensieve zorg (Bron: MediVacature)

Fivoor is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte. We geloven in de eigen kracht van mensen, het persoonlijke contact, én in een nieuwe kans. We dragen bij aan de veiligheid van de samenleving en samen willen we het perspectief voor onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Dat is waarom we er zijn.

Verspreid over verschillende regio’s in Nederland zijn onze locaties gevestigd en werken wij met diverse doelgroepen. Zo kun je aan de slag bij onze tbs-kliniek of forensisch psychiatrische klinieken en afdelingen, maar kun je bijvoorbeeld ook terecht bij één van onze ambulante centra. Werk je graag met jongvolwassenen? Wil je patiënten met een dubbele problematiek weer op weg helpen? Of wil je onze LVB patiënten een tweede kans bieden? Bij Fivoor zijn er mogelijkheden genoeg.

Samen maken we Fivoor

In het uitdagende werkveld van de forensische en hoog intensieve psychiatrie is samenwerking tussen medewerkers van groot belang. Dat geldt zeker ook voor verpleegkundigen en sociotherapeuten, die elkaars steun en toeverlaat zijn in de 24-uurszorg van Fivoor. “Het intensief samenwerken met collega’s maakt mijn baan hier zo leuk.”

Persoonlijke begeleiding en behandeling

Om steeds de juiste beslissingen te maken, werken sociotherapeuten, verpleegkundigen en begeleiders nauw samen in de 24-uurszorg voor cliënten. Waarbij de focus van sociotherapeuten meer op begeleiding ligt en van verpleegkundigen op de gezondheid van cliënten. Maar beiden zijn op de groep aanwezig en daarnaast persoonlijk begeleider van drie cliënten van wie ze het eerste aanspreekpunt zijn.

Hart voor iedereen

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede band met collega’s en patiënten centraal waarbij er wordt gewerkt binnen een informele sfeer, met korte lijntjes zodat wij maatwerk kunnen leveren voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Over MediVacature

MediVacature is de grootste vacaturesite voor zorg & welzijn.