Welkom bij domein OFZ!
Terug naar het overzicht

Welkom bij domein OFZ!

Gelezen
Copy triangle

Als je nieuwsgierig bent naar het werken in een forensische kliniek of afdeling, als je net bij ons domein komt werken en ook als je al even in dienst bent, is het belangrijk dat je de juiste informatie op de juiste momenten tot je beschikking hebt. Door het forensische en hoog intensieve karakter van ons werk en door de geldende wet- en regelgeving, hebben we binnen Fivoor veel beleidsdocumenten en afspraken.

Informatieportaal werken bij OFZ

We hebben daarom een informatieportaal gemaakt over het domein OFZ (Overige Forensische Zorg). Dit portaal is bedoeld om je te laten kennismaken met het domein en je een basis te geven voor het werken in een forensische setting. Daarbij staat de veiligheid van de samenleving voorop en behandelen we patiënten met als doel dat ze veilig kunnen terugkeren in de maatschappij.

Het portaal is ook een naslagwerk en geeft je inzicht in de belangrijkste (werk)processen. Op de verschillende pagina’s staan hyperlinks die je doorverwijzen naar de beleidsdocumenten op het documentbeheersysteem op intranet, voor als je meer wil weten over het onderwerp. Deze informatie is in te zien wanneer je bij ons in dienst bent. Daarnaast verwijst dit portaal je ook naar nuttige informatie op andere websites.

Inwerken

Als je nieuw bent binnen ons domein, krijg je naast toegang tot dit portaal ook een introductie/kennismakingsprogramma op je afdeling/locatie, word je de eerste periode begeleid door een collega en ga je naar een introductiedag van Fivoor. Deel je indrukken met je collega’s en leidinggevende. Stel vragen en geef feedback! Van jouw nieuwe blik op onze organisatie kunnen we veel leren.We hopen dat deze website je voldoende ondersteunt bij de uitvoering van je werk. Heb je tips of mis je iets, laat het ons vooral weten!

Inwerkdocumenten

Ben je in dienst bij Fivoor? Dan heb je toegang tot het intranet van Fivoor waar je de verschillende inwerkdocumenten vindt. Wanneer je bent ingelogd in de Fivoor werkomgeving, kan je de inwerkdocumenten openen via onderstaande buttons:

Checklist inwerken
Format einde proeftijd
Lijst met afkortingen
Lees- en luistertips

Document praktische informatie FPK

Voor de Fivoor-collega’s die bij de Forensische Psychiatrische Kliniek (FPK) Poortugaal werken hebben we de praktische informatie over de afdelingen en diensten kort beschreven en gebundeld in een document. Zo vind je snel de meest relevante informatie en weet je wat er van je verwacht wordt in verschillende situaties. Natuurlijk staat hier niet alles in dit document, dus neem vooral de tijd om de rest van het portaal door te nemen.

Praktische informatie FPK